Huset i Killeberg

Sådan finder du vej til huset i Killeberg

Koordinaterne til huset er:
Breddegrad: 56°28'21.12"N
Længcdegrad: 14° 5'49.22"Ø


Den nærmeste lille by hedder Killeberg, der  kan man finde en lille købmand, en hesteudstyrbutik, en tankstation og ikke andet.
 

Over Helsingør/Helsingborg
Kør over Helsingborg ad E 4 mod Stockholm indtil I kommer til Traryd, drej af mod Älmhult (ca. 25 km.).
Ved Älmhult kommer I til en rundkørsel lidt syd for byen. Her kører I rundt og drejer af mod Malmö.

Kør ad motorvejen ca. 9 km I retning Malmö forbi Loshult og kommer til en afviser til Killeberg. Her drejer I af og ca. 5 meter før den store jernbanebro kommer en grusvej mod Höghult (se billede).
3. hus på højre hånd, skulle så være vores.

(Undlad at køre fra E 4 ved Markaryd direkte over til Killeberg, det ser meget besnærende ud på kortet, men det er en meget slynget smal grusvej, og I kan højst køre 40 km. i timen).

Se kørevejledning >>

 Via Øresundsbroen
Kommer I direkte fra København, så er Øresundsbroen selvfølgelig den hurtigste vej. Start med at køre mod Stockholm, men så snart I kan se den første afviser til Kalmar, tager i den (E-22).

Følg E-22 indtil i ser det første skilt ad vej23 mod Hässleholm. Overser I den - kan man også komme til Hässleholm længere fremme ved Hörby.

Efter Hässleholm går det lige ud ad vej 23 over Osby. Efter Osby ca. 10 km fremme, kommer I til en afviser til Killeberg, her drejer I af og ca. 5 meter før den store jernbanebro kommer en grusvej mod Höghult (se billede), som fører bl.a. til vores hus. 3. hus på højre hånd, er vores.

Se kørevejledning >>

 

 


Vores hus med det røde tag, set fra luften.

 


Med lokalbanen (Krösatåg)
Fra 2014 kører der tog fra Hässlehol til den nybyggede Killeberg station.
 

 

 

Se afgange mm på SJ´s hjemmeside >>